K&S STEIGERS      
     
 


K&S Steigers is een apart bedrijfsonderdeel van K&S, welke zich expliciet bezighoudt met montage en demontage van steigers alsmede de verhuur en verkoop hiervan. Wij maken hierbij veelal gebruik van Layher Blitz gevelsteigers: de meest gebruikte, gebruiksvriendelijke en veilige steigers van dit moment. Het uitgangspunt van deze steiger is dat er met weinig standaardonderdelen een veilige steiger voor iedere situatie kan worden gebouwd.

De Blitz-steiger is overal inzetbaar, in alle mogelijke situaties. Denk hierbij aan oneffen terrein, balkons, nissen, overbruggingen etcetera. Door de standaard breedte van 70 cm is deze steiger ook geschikt voor smalle straten, poorten en stegen. Uiteraard is de steiger uit te breiden met standaard onderdelen waardoor de loopvloer breder of hoger wordt. De montage en demontage is eenvoudig en logisch, waardoor kostbare tijd (en dus geld) bespaard kan worden.

De steigers worden door onze kundige en ervaren werknemers volgens de officiële richtlijnen van Layher gemonteerd en gedemonteerd. De door ons gebruikte steigers worden gebouwd met gekeurd materieel. Na de montage wordt de steiger nogmaals gekeurd en wanneer deze veilig bevonden is krijgt hij een Groene Kaart.

Wilt u meer informatie over de blitzsteiger? Download dan hier onze brochure.

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Klik dan hier als u particulier bent, en hier als u aannemer bent.