REINIGEN      
     
 


WAAROM GEVELREINIGEN?

Door de weersomstandigheden en de luchtvervuiling in ons regenwater zijn veel gevels in de loop der jaren aangetast door vuil. Het regenwater dat op de gevel komt, wordt direct opgezogen door de steen en verdampt uiteindelijk. Het vuil blijft zitten op de gevel. Ook roetaanslag (bijvoorbeeld door verkeer) is een grote vervuiler van gevels.

Een mooie schone gevel verhoogt niet alleen de waarde van uw huis maar ook het woongenot. Na het reinigen zal uw huis er weer uitzien als vlak na de oplevering! Een “extreme make over’’ zonder weerga. Niet alleen ziet een vervuilde gevel er niet meer representatief en aantrekkelijk uit, maar schade kan ook een gevolg zijn! Denk hierbij aan slecht voegwerk of vorstschade. Het reinigen en conserveren van gevels voorkomt dan ook gevelschade.

Elke gevel vereist een eigen aanpak. Verschillende zaken spelen hierbij een belangrijke rol, zoals steensoort, bereikbaarheid, lokale wetgeving en de soort vervuiling. Als specialist in gevelreiniging komen wij graag ter plaatse bekijken welke reinigingstechniek het meest geschikt is voor uw gevel. >>